Våra tjänster

Solcellsanläggning monterad på mark

Support vid solcellsprojektering

När du väljer att arbeta med Himle Konsult AB får du inte bara hjälp med projektering av din solcellsanläggning, utan också den ovärderliga support som krävs under hela processen. Vårt engagemang går bortom själva projekteringen och sträcker sig till att säkerställa en smidig och framgångsrik genomförande – från början till slut.

Våra tjänster inom support vid solcellsprojektering inkluderar:

Rådgivning och vägledning

Himle Konsults experter kan erbjuda råd och vägledning om vägval, tekniska lösningar och val av produkter som passar bäst för just dina förutsättningar och önskemål.

Genomgång av offerter och avtal

Vi hjälper dig att granska och jämföra offerter från olika leverantörer, så att du får bästa möjliga anläggning till rätt pris och kvalitet. Dessutom kan vi assistera dig genom granskning av kontrakt och avtal för att säkerställa att alla detaljer är på plats och korrekta.

Kommunikation med leverantörer och installatörer

Himle Konsult agerar som en pålitlig partner och stödjer dig i din kommunikation med leverantörer och installatörer, för att säkerställa tydliga och korrekta överenskommelser, samt att alla inblandade parter har rätt information och förväntningar.

Tidsplanering och budgetuppföljning

Vi hjälper dig att säkerställa att tidsplaner hålls och att projektet genomförs enligt budget, samt ger stöd i att hantera eventuella förändringar eller utmaningar som kan uppstå under processen.

Myndighetskontakter

Vi hjälper dig att navigera genom administration och regelverk, samt att sköta kontakter med myndigheter och lokala kommuner vid behov för att säkerställa en korrekt och effektiv hantering av eventuella tillstånd, anmälningar och bidrag.

Kvalitetskontroll

Himle Konsults kompetenta experter följer upp och säkerställer att installationen lever upp till projekteringsunterlaget och att anläggningen fungerar som den ska.

Observera att Himle Konsults supporttjänster fokuserar på projekteringsfasen och ansluten analys samt genomförande, och inte omfattar löpande drift eller underhåll av solcellsanläggningar. Vår främsta prioritet är att säkerställa att ditt solcellsanläggningsprojekt blir lyckat, med fokus på både teknisk funktion och ekonomiskt värde. Ta kontakt med oss idag för att komma igång!

Kontakta oss för mer information

Himle Konsult jobbar med projektering och besiktning av solcellsanläggningar samt support vid projektering

Om ni är ni intresserade av att få hjälp med support vid projektering av er solcellsanläggning. Kontakta då oss på Himle Konsult AB, så ser vi till att hitta en lösning åt er. 

Ring oss på 0734-268275 eller skicka ett mail till info@himlekonsult.se

Logotyp för Himle Konsult AB som utför tjänster inom solenergi

BESÖKSADRESS
Norrgatan 16
432 41  Varberg

POSTADRESS
Lantmannavägen 14
432 77 Tvååker